Wij, de Odd Fellows-loges van Sappemeer, willen meer bekendheid geven aan hun vereniging. Daarom nodigen wij belangstellenden uit voor een openhuis op 14 oktober a.s. om 20.00 uur in het Odd Fellowhuis “Borg Welgelegen”, Vosholen 60 in Sappemeer.

In Sappemeer zijn twee loges, één voor dames en één voor heren. Beide loges tellen tussen de 50 en 60 leden, afkomstig uit een gebied globaal van Zuidlaren tot Siddeburen en van Harkstede tot Veendam.
Afkomst, opleiding of maatschappelijke positie zijn bij ons Odd Fellows, niet belangrijk. Ieders achtergrond en levensvisie vullen juist elkaar aan. Het gaat vooral om iemands persoonlijke levenshouding die bijdraagt aan positief denken en handelen in het dagelijks leven. Kort gezegd het gaat er niet om wat je bent, maar hoe je als mens bent.

Tijdens deze open avond kun je ervaren hoe een Odd Fellow-avond er uitzien. Na een korte introductie, volgt een ‘open zitting’ met enkele korte inleidingen die worden omlijst door passende muziek .
Ook is er informatie over de symbolen en gebruiken die kenmerkend zijn voor de Odd Fellows. Elke logeavond bestaat uit twee delen: eerst is er een zitting en daarna een nazitting met het accent op het sociale vlak met ruimte voor vriendschap en gezelligheid.

Onder het genot van een drankje en een hapje is er alle gelegenheid rond te kijken en te praten met onze leden. Zo krijg je een indruk waarom iemand Odd Fellow is geworden en kun je ervaren wat het lidmaatschap met de leden doet.

Heb je altijd al meer willen weten over de Odd Fellows en wat deze vereniging voor jou zou kunnen betekenen, meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Je bent van harte welkom!
Mailadres voor de damesloge: 22stuwkracht@oddfellows.nl en voor de heren: 14johnwelch@oddfellows.nl, of telefonisch resp. 06-1622 7524 of 06-1748 0808.
Ontvangst vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst duurt tot 21.45 uur. De toegang is gratis.